BASKENT TESSENDERLO

BASKENT TESSENDERLO Baskent

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 924 beoordelingen
31 mrt 2020 om 1:30 Bezorging 2u en eten was lauw frieten iets meer dan half gebakken. De kip mocht ook wat langer vuur gezien hebben. Nee deze keer was het niet goed. Dat ben ik er niet van gewoon.
30 mrt 2020 om 8:25 hea
30 mrt 2020 om 8:23 Besteld om 18u10 en levering om 21u Na bestelling ging het hier om19u35 zijn, 21u is erover
30 mrt 2020 om 8:07 Ruim 2,5u moeten wachten op het eten. Hier bestellen wij nooit meer.
29 mrt 2020 om 22:36 Alles zoals altijd dik in orde! Wij bestellen altijd via hen. Nog geen koud eten gehad of foute levering! Alles correct! Harde werkers! Chapeau
29 mrt 2020 om 22:03 Besteld om 18u30 met vraag om te leveren om 20u, echter pas om 20u50 ons eten ontvangen. Calzones waren niet zo lekker, weinig smaak.
29 mrt 2020 om 22:01 Jammer dat je niet meer dan 90 min kunt ingeven over de bezorgtijd 19u30 besteld en het is nu 22uur en nog steeds niets ontvangen.
29 mrt 2020 om 20:42 Besteld om 16u30 om te leveren om 18u30. Levring was er om 19u. Zeer onvriendelijke leverancier
29 mrt 2020 om 10:14 Bestelling zou na 89min geleverd worden maar heb na 2u gebeld en toen zou het net klaar geweest zijn. Dan nog 30min moeten wachten dus in totaal 2,5u. Ik begrijp dat het heel druk kan zijn en zeker in deze tijden maar dan graag levertijd aanpassen!
28 mrt 2020 om 23:16 Het eten was lekker, de bezorger héél vriendelijk, maar door de drukte héél lang op ons eten moeten wachten. Besteld rond 18u30, zou tegen 19u54 geleverd worden, maar uiteindelijk pas ons eten rond 20u50 gekregen. Waarschijnlijk uitzonderlijke situatie
28 mrt 2020 om 21:34 Het eten was 1 al later dan gepland en 2 was het koud
28 mrt 2020 om 21:07 2,5u na bestelling hebben wij nog steeds niets ontvangen! Na 2u telefonisch contact met hun opgenomen en de bestelling zou onderweg zijn. Geen positieve ervaring dus!!!