BASKENT TESSENDERLO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1954 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Baskent Tessenderlo. Meer weten? Ontdek meer

25 sep 2022 om 21:00 Al meer dan 2 uur aan het wachten. Bij bestelling stond 25 tot 45 minuten. Toen eten eindelijk geleverd werd was het koud
23 sep 2022 om 21:31 Super levering voor een late bestelling op vrijdag avond. Alles warm en lekker!
20 sep 2022 om 9:21 Lekker, vriendelijke levering, rekening gehouden met opmerking.
19 sep 2022 om 6:18 Heel lekker eten, geluisterd naar al de opmerkingen die genoteerd werden per bestelling. Alles was aanwezig. Top! Bezorging was sneller dan werd aangewezen, heel fijn. Hopelijk volgende keer opnieuw, wij gaan zeker nogmaals bestellen!
18 sep 2022 om 22:45 bijna 2 uur moeten wachten op ons eten.. was uiteindelijk heel lekker maar we waren ook heel hongerig
15 sep 2022 om 21:43 De pizza lag vol met met peper. We hebben hem in de vuilbak moeten gooien!
12 sep 2022 om 7:34 Prima bezorging. Lekkere pizza’s en nog heel warm. Vriendelijke bediening!
10 sep 2022 om 21:52 Prima
10 sep 2022 om 20:19 Het blijft mijn favoriete turkse pizza, de bezorging is altijd snel en heel vriendelijk verlopen
10 sep 2022 om 16:20 Gewoon lekker als altijd. Ietsje later geleverd dan gewoonlijk, maar nog steeds snel genoeg.
9 sep 2022 om 20:03 Super lekker en goed warm!
1 sep 2022 om 22:05 Bestel je een gerecht met rijst, krijg je frieten en het was dan nog eens allemaal amper warm. Precies of het al een kwartier klaar lag. Over bezorging, geen slecht punt was zeer op tijd